Let’s meet!

Let’s meet!

Hallo, wat leuk dat je mijn site bezoekt!

Ik ben Sharon, 38 jaar en mama van twee prachtige kindjes: Laurens (mei ’15) en Claire ( mei ’17). Naast mama ben ik sinds oktober 2016 de trotse ‘vrouw van’ Taeke en sta ik drie dagen per week voor de klas in het basisonderwijs.
Ik ben echt het klassieke type: fan van tweed en klassieke rijlaarzen, verzot op Bretonse streepjes, dol op kraagjes (liefst omhoog), hou van zeilen, tennis en klassieke muziek en mijn lievelingskleur is donkerblauw. Ik heb een voorliefde voor (veel te) dure merken (hoewel vooral voor mijn kids) en de sale en de outlet zijn mijn beste vrienden (zo erg dat we zeker twee dagen tijdens onze vakantie op zoek gaan naar een plek waar we koopjes kunnen jagen).

Het idee voor Beautyvolmama is tijdens de zwangerschap van Claire ontstaan als uitdaging voor mijzelf. Tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik vrij snel last gekregen van bekkeninstabiliteit en tijdens onze verhuizing in de kerstvakantie 2016 stortte ik fysiek en mentaal in. Niet makkelijk hoor, als je nog een eigenwijze dreumes in huis rond hebt wandelen. De frustraties en het verdriet wat ik om deze situatie heb probeer ik nu om te zetten in iets positiefs.
Zoals al uit mijn blognaam duidelijk wordt ben ik een ‘vollere’ vrouw. Sinds in mijn studententijd het gezelligheidsspek eraan is gekomen, worstel ik al met mijn gewicht. Om heel eerlijk met je te zijn, ik zet mijzelf gewoon al jaren op de laatste plaats. Het gevolg? Niet het fitte lijf hebben waar ik zo naar verlang, niet de kleding kunnen dragen die ik zo graag draag, mijzelf niet de tijd gunnen om te ‘tutten’ terwijl ik daar eigenlijk zo van hou. Ik besteed mijn tijd en geld vooral aan mijn kindjes, want zij zijn leuker en makkelijker aan te kleden dan ikzelf. Pardon?! Dat moet echt anders!! Het is tijd om weer de gelukkige en tevreden vrouw zijn die ik ooit was en daarmee de mama die mijn prachtige kindjes verdienen. Een vrouw die zichzelf durft uit te dagen (zoals bloggen, leren fotograferen en cello spelen), zonder schaamte naar het zwembad gaat (en daar op de foto durft), dolle rondjes rent in het openbaar (zonder na te denken over dansende rolletjes) en als een ware ‘vamp’ voor haar man durft staan. Ik wil een vrouw zijn die simpelweg trots is op wie ze is en schijt heeft aan wat een ander vindt. Beautyvolmama herinnert mij eraan dat ik een geweldig mens en prachtige vrouw & mama ben en wie weet inspireer ik jou ook nog een beetje!

Dussss: follow me and stay tuned @beautyvolmama.nl!

Groetjes, Sharon

P.S.
De komende tijd zal mijn site steeds verder opgeleukt en ge-finetuned (hoe schrijf je dat??) worden. Ik moet ergens beginnen en als ik wacht tot ik tevreden ben komt t nooit online! Geduld is een schone zaak zeggen ze toch?