Over mij

Over mij

Hallo, wat leuk dat je mijn site bezoekt!
Ik ben Sharon, mama van een dreumeszoon en ‘mama to be’ van een dochtertje (mei 2017). Naast mama ben ik sinds oktober 2016 ‘vrouw van’ en werk ik met veel plezier als juf in het basisonderwijs. Sinds maart 2017 ben ik gestart met Beautyvolmama.nl. Deze persoonlijke lifestyleblog staat voor een mooie, ‘volle’ mama met een positieve kijk op het leven. Graag neem ik je mee in mijn leven en laat ik je zien wat mij inspireert en wellicht inspireer ik jou ook!

Typisch ‘ik’
Ik ben echt dat klassieke type: dol op kraagjes (liefst omhoog, sorrie!), heb een voorliefde voor (veel te) dure merken (maar kom, als ik al iets voor mijzelf koop, meestal thuis met goedkopere look a likes). De sale en de outlet zijn mijn beste vrienden, zo erg dat we minimaal 1 dag tijdens onze vakantie op zoek gaan naar een plek waar we goedkoop kunnen shoppen.
Zoals al uit mijn blognaam duidelijk wordt ben ik een ‘vollere’ vrouw. Sinds in mijn studententijd het gezelligheidsspek eraan is gekomen, worstel ik al met mijn gewicht. Ook ben ik die vrouw die zichzelf jaren lang heeft verwaarloosd. Ik ben onzeker (hoewel weinig mensen dat verwachten van mij), gun mijzelf weinig, ben vaak te moe of lui om te doen waar ik juist blij van word en zet mijzelf echt op de laatste plaats. Dat roer probeer ik nu om te gooien, zodat ik de gelukkige vrouw word die mijn kinderen en man zo verdienen!

Groetjes, Sharon