Lieve Claire

Lieve Claire

Lieve Claire,

Terwijl jij heerlijk naast mij op de bank ligt te slapen type ik mijn eerste echte blogpost. Al vanaf het moment dat jij in mama’s buik zat liep mama met het idee rond om een blog bij te houden over ons prachtige gezin en dingen waar jouw mama echt blij van wordt (en dat is stiekem best veel!). Toen lukte het niet om alles wat in het hoofd omging op papier te zetten. Mijn zwangerschap van jou was niet zo makkelijk en mama voelde zich niet blij. Maar nu, nu jij acht weekjes in ons midden bent, lukt mij dat wel. Wat is er veel gebeurd in deze acht weken!

Eerst was alleen Laurens in ons leven. Jouw vrolijke, super lieve en enthousiaste knuffelbroer. Hij maakte ons voor het eerst papa en mama. Wat was dat spannend en mooi! Maar wie had ooit kunnen bedenken dat jij, een prachtig mooi en lief meisje, ons leven nog rijker zou maken?! De dag dat jij werd geboren is voor ons een van de mooiste dagen uit ons leven. Jij maakte ons al zo mooie gezinnetje compleet. Papa zei laatst nog dat het nu voelt als een echt gezin, een echte familie. En dat is ook zo! Nog nooit zijn we zo druk en moe geweest, maar ook nog nooit zo gelukkig als nu. En hoe mooi is het om te zien dat Laurens jou zo lief vindt! Al vanaf de eerste minuut dat hij je zag was hij verliefd op je. Toen je nog in mijn buik zat was hij zich, ondanks zijn nog geen twee jaar oud, al enorm bewust van de komst van een baby. Maar ja, of hij ook echt zou begrijpen wat het betekende… Jouw grote broer was vooral bezig met mama ‘die heel veel au had’. Wat heb ik het daar moeilijk mee gehad… Gelukkig was die pijn een week na de bevalling al veel minder en konden we met elkaar gaan genieten en erop uit. Langzaam begint mama steeds beter te weten waar ze blij van wordt. En jouw broer? Die begrijpt al vanaf het moment dat jij er bent hoe hij je kan troosten, wil niets liever dan knuffelen en stiekem ook meteen met je spelen! Mama wist niet dat ze zo enorm veel liefde had om te geven, maar ze loopt over van liefde voor jullie beide!

Er is in de tijd dat ik zwanger was van jou veel gebeurd. Papa en mama zijn in oktober getrouwd en begin januari verhuisd naar ons nieuwe huis. Tegelijkertijd was mama niet happy en fit door de hormonen van de zwangerschap. Waar ik toen niet toe kwam, gaat nu kriebelen. Het huis inrichten, op leuke kleertjes-en spulletjesjacht gaan en vooral genieten van jullie, mijn gezin. Mama is helaas erg onzeker en duikt meestal weg als er foto’s gemaakt worden (of delete stiekem foto’s waar ze op staat :S), maar dat is nu klaar! Mama wil dat jij, en je broer natuurlijk, mooie blijvende herinneringen hebben aan een tijd die je je niet kunt herinneren. Ik wil lol met jullie maken, leuke dingen doen zonder belemmering van mijn onzekerheid. Jij en Laurens verdienen een vrolijke, gelukkige en gezonde mama en jullie papa een vrolijke, gelukkige en gezonde vrouw!

Love you till….!! -xxx- Mama

Onze eerste foto als familie van vier! Liefde op het eerste gezicht!

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *