31 weken zwanger alweer en enorm dankbaar!

31 weken zwanger alweer en enorm dankbaar!

De liefste voetjes van de wereld!

Zoals je weet ben ik zwanger, inmiddels al weer 31 weken gewoon! Wat vliegt de tijd toch! Twee weken geleden ben ik bij de verloskundige geweest voor een groeiecho; de eerste in de reeks. Wat ik al verwachtte bleek ook het geval: onze dame groeit bovengemiddeld. Geen signaal van suiker of iets (tot nu toe althans), maar gewoon een flinke baby. Een baby zoals ik ze baar volgens haar, want zoonlief was bij de geboorte ook groot. Meneer woog destijds 4600 gram. Dit was een snelle bevalling zonder grote problemen, maar ik heb sindsdien problemen met mijn bekken.  Met dit in gedachte en mijn huidige instabiliteit is mij al verteld dat ze mij liever niet tot 40 weken willen laten doorlopen. Ik ben in het spreekuur met de gynaecoloog besproken en hoor donderdag wat daar uit is gekomen. Spannend, ik hou jullie op de hoogte!

In de afgelopen paar weken heb ik geprobeerd ook in huis wat voor elkaar te krijgen. Helaas kan ik niet altijd de deur uit (lopen is vaak een uitdaging), maar online is er heel wat te vinden. De nesteldrang is aardig aan de gang, wat betekent dat ik alles hier in huis op orde wil hebben. Best lastig als je zelf niet altijd veel kunt doen. Mijn ouders en broer zijn hier wekelijks in de weer om mij, of ons eigenlijk, te helpen. Klusjes in huis, het opvangen van Laurens…  We hebben daarnaast een hulp in de hand genomen voor het grote schoonmaakwerk. Geen idee wat ik zonder al deze lieve mensen zou moeten!!
Mijn vader is druk in de weer met de bedjes. Het antieke bed wat mijn overgrootvader nog voor mijn opa en zijn tweelingbroer heeft gemaakt staat inmiddels prachtig wit te pronken in de nieuwe jongenskamer. De kamer is nog niet helemaal af, maar inmiddels slaapt Laurens er wel al prinsheerlijk. As we speak zijn mijn ouders bezig met de wieg voor de kleine dame. Mijn vader doet t schilderwerk, mijn moeder de bekleding. Samen met haar heb ik donderdag een prachtige witte stof uitgezocht. Ik laat jullie snel foto’s van het project zien!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *